Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Bármennyire is fájó, a ma embere csakis a hétköznapoknak él. Annyira beszippant a rutin és a rohanás, hogy megfeledkezünk magunkról. Te mikor foglalkoztál utoljára magaddal? Mikor szántál időt például arra, hogy végy egy forró fürdőt, hogy meggyújts néhány illatozó gyertyát, és lágy zene kíséretében kikapcsold egy félórára az agyad? És a szépségszalonnal hogy állsz?

Amikor belépett az ajtón, nem ismertek rá. Szenzációs, mit műveltek a stylistok ezzel a férfival!

A külső felfrissítése mindig jól jön a hétköznapok felpörgetésében. Elég egy új frizura vagy egy jól kiválasztott szett, és máris derűsebb az élet! Nicole is hasonló véleményen van, ezért benevezett a Makeover My Man című televíziós műsorba, hogy új embert faragjon a szerelméből. Tommy nem egy ronda férfi, pusztán az elhanyagolt külsője miatt ítélhető annak. Nicole ezzel tisztában volt, és szentül hitte, hogy a show visszaadja a párjából már kikopott magabiztosságot.

A szakemberek pontosan tudták, mi a dolguk. Amikor a férfi besétált a színfalak mögül, a menyasszonya majd elájult a meglepetéstől! Tommy mintha újjászületett volna, cseppet sem hasonlított régi önmagára. A néhai nyúlott ruháit egy tökéletesen hozzá illő szett váltotta fel, eltűnt az arcáról a csúnya szakáll, és a bozontja helyett is egy menő frizura állt, szóval igazán szemrevaló fiatalember lett belőle.

Ezt már láttad? Megelégelte a férje igénytelen külsőjét, ezért a szakértőkre bízta. Az eredmény minden nő szívét megdobogtatná!

Amikor meglátta magát a tükörben, maga Tommy is bevallotta, ezt a lépést jóval korábban kellett volna megtennie.