Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A latin ritmusokkal átfűtött zenei darabok mindig is a közönség kedvencei lesznek. Olyan előadók, mint Julio Iglesias, Luis Miguel, Ricky Martin vagy Pablo Alboran már történelmet írtak a műfajban. Az ő soraikat gazdagítja a mexikói származású Alejandro Fernández is, akinek szenvedélyes dalaitól még ma is olvadoznak a szívek.

Négy évtizedes dalról fújták le a port. Hogy mi lett a végeredmény? Nagyon fog tetszeni!

Van, aki csak úgy ismeri őt, mint El Potrillo. Alejandro Fernández Abarca több mint 30 millió lemezt adott el világszerte, különlegesen csengő hangját pedig számtalan zenei díj ismeri el, közöttük két Latin Grammy és egy csillag a híres Hollywood Walk Of Fame sétányon. Zenei karrierjét 1988-ban indította útjának. Főként a latin-pop, mexican-pop és a mariachi stílusoknak hódolt. Olyan világsztárokkal énekelt együtt, mint Gloria Estefan, Jon Secada, Ricky Martin, Patricia Kaas, és még a híres tenorral, Plácido Domingóval is duettezett.

2013-ban különleges koprodukciót valósított meg. Christina Aguilerával énekelte el azt a dalt, amely hatalmas sikert aratott a közönség körében. A Hoy tengo ganas de ti-ről van szó, melynek klipje meghaladta a 250 millió megtekintést. A kettőjük hangja egyként szólal meg, és több mint fenséges auditív élmény nyújt.

Az eredeti felvétel 1976-ban csendült fel először Miguel Gallardo előadásában, és már akkor igazi világszenzáció volt. A későbbi énekes-generáció szívesen nyúlt hozzá, és sokan merítettek belőle ihletet a saját változatuk elkészítéséhez. Mind közül azonban talán az alábbi a leggyönyörűbb…