Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Csábító klipet dobott piacra a Fifth Harmony. A vizuális anyag a He Like That című felvétel mellé készült, és alaposan befűt a hangulatnak: vadító öltözékek, kigyúrt táncosok és izgalmas koreográfiák gyönyörködtetik a közönséget.

Videóklip: Fifth Harmony - He Like That

A dal megtalálható a lányok legfrissebb nagylemezén, mely augusztus 25-én került a boltokba. Ez az első diszkográfiai anyag, mely Camila Cabello nélkül, azaz négyes felállásban készült.

A gyártási folyamatról a Fifth Harmony tagjai a következőket nyilatkozták: „Úgy érezzük, mintha visszanyertük volna az erőnket, és megtanultuk újra szeretni a zenét. Tudjátok, azért, mert hangokat szólaltat meg, és mi el akarunk mondani mindent, amit meg lehet fogalmazni, és azt is tudjuk, hogy annak hogyan kell hangzania. És azt is tudjuk, hogy 10 év múlva azt fogja jelenteni, amit nekünk már most jelent. Különleges, és örökké büszkék leszünk rá. Egyfajta újjászületés, ugyanakkor egy továbblépés is. Igazán lenyűgöző, hogy van közöttünk egy fantasztikus kötelék, olyanok vagyunk mi négyen, mint a testvérek. Szóval egy csodás tapasztalat. Valójában leírhatatlan.” – fogalmaztak a lányok.

Te is így gondolod?