Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

2017 legütősebb videóklipjével tér vissza Taylor Swift, tele többé-kevésbé sokkoló üzenetekkel és egy jól kihangsúlyozott vezérgondolattal: a régi Taylor Swift halott.

Sokakat megbotránkoztatott Taylor Swift új videóklipje, a Look What You Made Me Do

A Look What You Made Me Do egyike azon vizuális anyagoknak, melyekből nem hiányzik semmi. Bár az első jelenetek alapján azzal vádolták az énekesnőt, hogy Beyoncét utánozza, a videó igazán szemrevaló és lebilincselő, na meg a hatása sem marad el… Swift nagyon jól kigondolta ezt a régi-énem-halott dolgot, és minden korábbi bejegyzését kitörölte a közösségi médiában, csak hogy mindenkinek nyilvánvaló legyen: az eddigi Taylor a múlté.

A kisfilm is a zombi-Swifttel indul, aki abból a sírból kel ki, amelyben a hírneve nyugszik. Aztán felbukkan az Out Of The Woods-ból ismerős Taylor, majd sorra színre lépnek a régi klipekből ismerős Swift-figurák, hol egy Grammy-vel, hol egy MTV VMA-szobrocskával, melyet Kanye West amúgy Beyoncénak akart odaadni. A videóban az énekesnő utal arra a botrányba torkollott bírósági perre is, melyben kártérítésként mindössze 1 dollárt kapott, holott molesztálásért tett feljelentést tett egy DJ ellen. Ez az 1 dolláros ott lapul a drágakövekkel telepakolt fürdőkádban, amellyel Kim Kardashiant célozza meg. Valójában a teljes dalszöveg egy kollázsa azoknak a rosszmájú kritikáknak, melyekkel eddig Taylor Swiftet bombázták. Szóval, hogy ezeket mind felvállalta, le a kalappal előtte. És a videó előtt is, persze.

Taylor Swift legújabb nagylemeze Reputation címmel idén ősszel jelenik meg, azonban még semmi konkrétumot nem tudni róla. Annyi biztos, a Look What You Made Me Do ott lesz rajta!