Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sokszor elegendő egy frizuraváltás ahhoz, hogy gyökeresen megváltozzon az életed. A felfrissülés nemcsak az önbizalomra van pozitív hatással, hanem a környezeted is feldobja. Rachel Ray műsora már évek óta jelenti a tökéletes helyszínt a megújulásra. Az alábbi videóban pedig egy férfi történetét követhetjük nyomon, aki 20 évvel ezelőtt eldöntötte, többé nem vágatja le a haját.

Ez a férfi 20 éve nem nyiratkozott, de egy látogatás a fodrásznál igazi címlap-pasivá tette!

Amikor jelentkezett a Rachel Ray Showba, Roger minden szempárt magára vonzott torzonborz külsőjével. Hosszú haja és szakálla legalább 10 évvel idősebbnek tüntette fel a férfit, aki valósággal sokkolta a közönséget, amikor elárulta, legutóbb 20 éve járt olló a hajában.

Elmesélte, hogy végzősként nullára vágatta a haját, aztán néhány évvel később már családot alapított, és úgy érezte, minden idejét a gyerekeinek és a feleségének kell szentelnie. A neje sosem látta még őt rövid hajjal, ezért is határozott most Roger úgy, hogy bevállalja ezt a változást. A férfi teljes mértékben a szakértők kezeire bízta magát, a végeredmény pedig magáról beszélt.

Ezt már láttad? Ez a srác 6 éve nem vágatta le göndör fürtjeit, elképesztő dögös pasi lett belőle miután átalakították!

Amikor Roger színre lépett, a közönség álla leesett. Rövidre vágott, festett hajú és divatos szakállú férfi állt a színpadon, tökéletesen passzoló öltözékkel. A feleségével madarat lehetett volna fogatni, annyira örült a megújulásnak. Merthogy Roger valósággal újjászületett: több évvel fiatalodott meg, és magabiztosabb volt, mint valaha!