Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Elképesztő sikernek örvend French Montana és a legújabb kislemeze, az Unforgettable. Hogy tovább borzolja a kedélyeket, az énekes a legendás Mariah Carey-vel készített egy új verziót a dalról, illetve egy akusztikus változatot is, csak hogy biztos legyen benne, az Unforgettable valóban feledhetetlen marad, legalábbis az elkövetkező időszakban.

Az eredeti felvétel tavaly év végén jelent meg, Swae Lee és Jeremih közreműködésével. Nem sokkal azután elkészült az első hivatalos remix, mely már Future kézjegyét tartalmazta. És ezzel tulajdonképpen elindult a lavina: jött egy latino-verzió J Balvintól, aztán egy Major Lazer-feldolgozás, és még Tiesto is látott benne annyi fantáziát, hogy elkészítse saját változatát. Végül pedig itt van ez a két vadiúj remix, ami szintén képes egyebet mutatni az Unforgettable-ből.

A dal eddig a 3. helyen állt a Hot 100-ban. Mariah Carey hangjával viszont nagy eséllyel juthat a csúcsra. Ez volt egyébként az első alkalom, hogy French Montana ily magasra kúszott a toplistákban egy saját dallal, viszont meg kell hagyni, a remixek sem szólnak rosszul.

Egyetértesz?