Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egyszerűen lehetetlen elképzelni, hogy napjaink legmenőbb bulizós slágeréből igazi szimfonikus darab születhet! Most itt a bizonyíték: igenis lehetséges. A Despacitoról van szó, amely hónapok óta dübörög a játszási listákból, és amelyet most mindössze két csellóval játszanak el a leggyönyörűbb módon, amelyet valaha is hallottál!

Hallgasd, hogy szól a Despacito csellóval átdolgozva. Hűha, ez tényleg ugyanaz a dal?!

Luka Sulic és Stjepan Hauser, egy horvát és egy szlovén zenész a ludas az alábbi néhány percért. Ők alkotják a népszerű 2CELLOS zenekart, mely sikert sikerre halmoz a produkcióival. Nem csoda, hogy a fiúk becserkészték 2017 legnagyobb slágerét is, és egy olyan oldalát mutatják meg, amitől teljesen elalélsz.

Igazi öröm őket nézni, ahogy a húrokat pengetik. A lelkesedésük és a szenvedélyük ragályos, és minden egyes akkorddal célba veszi a lelkünket. Csodálatos élmény őket hallgatni, az összhang pedig, ami a kettőjük játéka között húzódik, lebilincselő.

„A zágrábi stúdióban dolgozunk, ahol spontán összedobtuk ezt a szerzeményt. Aztán rögzítettük, majd egy bárban és a stúdiót övező utcákban lencsevégre is kaptuk a videóját. Fantasztikus dal, és meg akartuk osztani veletek a zene és a nyár örömeit.” – fogalmazott Luka és Stjepan.

Nektek hogy tetszik?