Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nincs olyan ember a földön, aki ne hallotta volna legalább egyszer a Hallelujaht, és talán olyan sincs, akit el ne érzékenyített volna már Leonard Cohen legendás felvétele. Létezése óta, a több mint 30 éves Hallelujah millió egy feldolgozást ismer, egyik gyönyörűbb, mint a másik. És amikor azt hiszed, az érzést nem lehet tovább fokozni, akkor jön egy újabb verzió, amitől gombócok ülnek a torkodba.

3 lány kezdi el énekelni a Hallelujah-t. Ahogy életre keltik a dallamokat... egyszerűen fantasztikus!

Egy kisgyerek csilingelő hangja teljesen más fényben tüneti fel az isteni dallamokat, mint általában. És ha egyszerre három is megszólal belőlük, az már biztos libabőr… Az alábbi produkció az orosz The Voice-ban született, és még a legyet is csendre utasította a teremben. A zsűritagok könnyes szemmel figyelték a kislányok énekét, amire maga a szerző is rendkívül büszke volna.

A mostani Hallelujah nemcsak amiatt volt különleges, mert aranytorkú gyerekek adták elő, hanem azért is, mert három különböző nyelven dolgozták fel, ami a korukhoz képest dicséretre méltó gesztus. A dalt az anyanyelvükön, oroszul indították, majd angolra és arabra váltottak, megosztva egymás között az idegen nyelveket.

A lányok meleg hangja teljesen elvarázsolta a közönséget. És téged?