Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Liam Gallagher úgy döntött, élő videóklippel népszerűsíti legújabb felvételét, a For What It’s Worth-t. A vizuális anyagot az Air Studios falain belül forgatták, miközben a háttérben az énekest egy szimfonikus zenekar kíséri.

Élő klippremier: Liam Gallagher - For What It’s Worth

A jelenet egyértelműen az Oasis múltját idézi, így a rajongók egy kicsit nosztalgiázhatnak, és általa a Whatever című klipet is feleleveníthetik az emlékezetükben. A dallal Liam Gallagher elnézést szeretne kérni mindazoktól, akiket megbántott.

„Nyilván, sokat vétettem. Ilyen az élet. Úgy gondolom, ez a dal most helyettem beszél, és a nevemben kér bocsánatot. Sokaknak táncoltam az idegein, de eszem ágában sincs mindannyiuknak külön-külön dalt írni. Itt van egy. Barátkozzatok meg a gondolattal, és tegyétek túl magatokat rajta.” – vallotta nem éppen a legalázatosabb hangnemben Gallagher a Noisey-nak.

Bár megbánt egy-két dolgot a múltban, az énekes azért most sem viszi túlzásba a bocsánatkérést. Feltételezések szerint, a For What It’s Worth elsősorban Liam testvérének, Noelnek szól, és arra az időszakra utal, amikor még együtt zenéltek az Oasisban.

„Tudom, az őrületbe kergettem őt ezzel a dologgal: neki jutott a kemény munka, míg én a kedvemre szórakoztam a városban. Az Oasis azonban nem élte volna túl két olyan emberrel, mint én, de két olyannal sem, mint Noel.” – tette hozzá Liam Gallagher.

A For What It’s Worth című dal az énekes debütáló szólólemezén hallgatható, mely As You Were címmel október 6-tól lesz kapható a boltokban.