Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sok híres előadó rukkolt már elő valami olyan produkcióval, amire senki sem számított. A kellemes meglepetést természetesen valamennyiszer tapsvihar követte. Így történt 1998-ban is, amikor Olaszországban a legendás Luciano Pavarotti teltházas koncertet adott…

Céline Dion és Luciano Pavarotti duettje a legizgalmasabb, amit manapság hallhat az ember!

A tenor akkor vendégül látta legkedvesebb barátait is színpadon, feledhetetlen percekkel ajándékozva meg a közönséget. A díszmeghívottak között Céline Dion is ott volt, akivel Pavarotti minden idők egyik legemlékezetesebb duettjét énekelte el. A két énekes egy egészen különleges felvétellel készült, amire a jelenlévők közül senki sem számított. Az I Hate You Then I Love You addig még sosem hallott formában csendült fel, és a leggyönyörűbb auditív élményt nyújtotta.

Dion és Pavarotti hangja csodásan fonódott össze, a két stílus és a két különböző hangszín tökéletesen továbbította a dal érzelmi telítettségét, a gyöngédség és az erő között ingadozva. A produkcióból csak úgy árad a művésziesség, na meg a szakértelem és a páratlan tehetség, mellyel a sors mindkét énekest egyformán megáldotta.

Pavarotti & Friends mindig is az egyik legszínvonalasabb koncert marad a zenetörténelemben. Aki szereti ezt a műfajt, az most örökre a szívébe zárja ezt a csodás élményt. Te közéjük tartozol?