Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ed Sheeran egyik legérzelmesebb felvételét szólaltatta meg egy lány Dublin főterén. Ez a Supermarket Flowers, amely a népszerű brit énekes legújabb albumáról, a Divide-ról származik, és amelyet Sheeran a nagymamájának dedikált. Bár azt hinnéd, a producer-énekest képtelenség felülmúlni, ha megnézed az alábbi videót, az téged is eltántorít majd a véleményedtől!

Dublin főterén kezdett el zenélni. Íme a videó, ami ezt a kislányt igazi ír csillaggá tette!

Allie Sherlock mindössze 12 éves, és Írországban született. Imádja a zenét és a gitárját, ezt a szenvedélyét pedig a világ minden emberével meg szeretné osztani. Ezért is játszik Dublin főterén, elkápráztatva a járókelőket a tehetségével. A Supermarket Flowers is egy olyan produkció, amitől a légy sem mer zümmögni a levegőben. A kreativitás és az eredetiség csak úgy sugárzik Allie dalából! Nehezen hihető, hogy egy ekkora kislányban máris ily nagyszerű énekhang és erős személyiség lakozik.

Allie akusztikus gitáron kíséri magát, mely fokozza a dal érzelmi töltöttségét. A lánynak azonban sikerült rátapintania arra a különleges mondanivalóra, mely a Supermarket Flowers sorai mögött húzódik, és ügyesen ki is aknázta azt.

Az énekhangját használta fegyverül, amivel a körülötte felgyülemlő tömeg szívét célozta meg. És talált: a zenéjéből áradó érzékiséggel a közönséget teljesen levette a lábáról. Remény, öröm és érzelem szállt a levegőben, az élményért cserébe pedig elismerő tapsot kapott.