Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Freddie Mercury a zene halhatatlan szimbóluma. A Queen frontembereként számtalan dallal ajándékozott meg bennünket, melyeket sosem fogunk elfelejteni. Nem csoda, hogy hétköznapi emberek és világsztárok egyaránt róják le a tiszteletüket az énekes emléke előtt, a gesztus pedig, hogy életre keltik a legnagyobb slágereit, igazán szemre és fülre méltó!

650 ezer ember hangjától visszhangzik minden idők egyik legnagyobb slágere!

Erre a legjobb példa az alábbi videó, mely egy nagyszabású zenei fesztiválon készült Londonban, és amelyen közel 650 ezer ember egyhangúan énekelte a Queen egyik legismertebb szerzeményét, a Bohemian Rhapsody-t. Hallani, ahogy a tengernyi ember egyként felcsendülő hangja betölti a teret, bizsergető érzés! Az érzések áradata szabadult fel akkor és ott, feledhetetlen élményt nyújtva úgy a résztvevőknek, mint nekünk, akik csak a képernyőkön át érezhetjük át a pillanat fennköltségét.

Minden egyes verssor egy új töltetet kap csak azért, hogy a maximumig építkezzen, és a legnagyobb érzelmi hatást érje el akkor, amikor 650 ezer kézpár egyszerre kezd el tapsolni, a legtökéletesebb összhangban, melyet valaha is hallottál.

Kell ennél jobb bizonyíték arra, hogy Freddie Mercury dalai örökké ott lesznek a szívünkben?