Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Miley Cyrus legújabb videóklipje, a Younger Now. A felvétel az énekesnő azonos címmel ellátott új nagylemezét népszerűsíti, mely szeptember 29-től lesz kapható a boltokban.

Két ártatlan és nosztalgikus felvétel után, mint a Malibu és az Inspired, Miley újabb arcát mutatja meg a frissen kiadott Younger Now-ban. Az énekesnő ezúttal a nőiességre és az éberségre fekteti a hangsúlyt, miközben önfeledten táncol és énekel, a klip további szereplőivel szórakozik, na meg egy róla mintázott marionettbábuval beszélget az ifjúkor szépségeiről.

A vizuális anyag tele van színnel és élettel, karneváli hangulatot áraszt, és a gyerekkorunk cirkuszait juttatja eszünkbe a maga jópofa kosztümjeivel. A kisfilm Diamond Martel rendezésében készült, és tökéletesen megragadja a dal mondanivalóját: bár az idő múlásával a változások elkerülhetetlenek, a lelkünk továbbra is lehet fiatal.

Két év telt el azóta, hogy Miley Cyrus albumot dobott piacra. A szünet, illetve az Oren Yoellel való új kollaboráció mindenképp jót tett az énekesnőnek. A rock-pop hangzás és a country elemek ugyanis egész jó fényben tüntetik fel a készülőfélben lévő nagylemezt. Egyetértesz?