Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A műkorcsolya egyike a legszebb és legizgalmasabb sportoknak, hisz a szakértelem és a rengeteg gyakorlat mellett magában hordoz egy jó adag kecsességet, törékenységet, erőt, szenvedélyt és ügyességet. Mindössze két pengén siklani a jégen nem egyszerű dolog, főként ha azt hajmeresztő mutatványokkal és akrobatikus mozdulatokkal fokozzák.

Mindössze egy pár korcsolyával, a ’90-es évek egyik legkedveltebb mesehősét keltette életre!

A dublán világbajnok Evgenia Medvedeva gyönyörű produkcióval készült az idei World Team Trophy világbajnokságra, melyet Tokióban rendeztek meg. A 17 éves orosz korcsolyázó a ’90-es évek egyik legnépszerűbb mesefilmjét hozta a jégre. A szemünk láttára kel újra életre Sailor Moon – Evgenia a főszereplő jelmezébe bújva adta elő a színes koreográfiát, melyet oly gondosan betanult. Zenei aláfestésként az animációban felcsendülő dalok szolgálnak, melyekre jó érzés volt felidézni a mese történetét.

A korcsolyázó a lehető leghűbben játszotta el Sailor Moon szerepét, a produkcióval pedig azonnal belopta magát a közönség és a zsűri szívébe. Nem vitás, Evgenia Medvedeva tehetsége túlnő az életkorán, a sport iránti szeretete pedig teljes mértékben visszatükröződik minden egyes mozdulatán!