Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig tettük túl magunkat a The Heavy Entertainment Shown, Robbie Williams máris egy új nagylemez ígéretét és annak első konkrét bizonyítékát hozza: ez az Eyes On The Highway, amely egy dalszöveges videó kíséretében érkezik.

A dal az Under The Radar Volume 2 című albumról származik, és egy melankolikus nóta ahhoz képest, hogy a lemez borítója egy pörgősebb, vadabb hangzásvilágra utal – Robbie popójával az előtérben. Talán bátran kijelenthetjük: az énekes romantikusra váltott, és csak nagy ritkán engedi szabadon a benne rejlő fenevadat. Az utóbbi időben megjelent múltba tekintő, személyes balladái pedig felfedik érzékeny tulajdonságát.

Az Under The Radar Volume 2 idén novemberben kerül a boltokba, és olyan dalokat tartalmaz, melyeket Williams az elmúlt 20 évben alkotott. A felvételek eddig még sosem kerültek nyilvánosságra.

„Ez egy olyan dalkollekció, amelyre rendkívül büszke vagyok, és amelyet még sosem adtam ki egyetlen lemezemen sem. Talán ki kellett volna, mert jól szólnak, de valahogy mégis elvesztődtek a ’ki kell adnom egy slágert, másképp megőrül mindenki’-hajszában. Sok szép dal van.” – részletezte Robbie Williams.

Az énekes legutóbbi nagylemeze tavaly jelent meg, és az első helyen debütált a brit lemeztoplistákban. A politika-ihlette Party Like A Russian és a személyes hangvételű Love My Life biztosan neked is az emlékezetedben maradt. Vajon az Eyes On The Highway-jel is így lesz?