Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Egy lazább időszak után, amikor inkább húzódott meg az árnyékban, mint fürdőzött volna a reflektorfényben, P!nk kiadja legújabb dalát, a What About Us-t. Az énekesnő emellett egy új nagylemezen is dolgozik, melyet néhány hónapon belül szintén a kezünkben tarthatunk. Szóval nincs gond aggodalomra: P!nk ismét elemében van!

Lyric video: P!nk - What About Us

A What About Us az a típusú felvétel, amely feltesz minden kérdést, melyet valamennyien meg kellene fogalmaznunk, a sorok mögött megbújó üzenet pedig sokkal lágyabb, mint azt első hallásra gondolnád. Meglepő módon, ez a dal is a pop-dance műfajba kalandozik, mint ahogyan a legtöbb újonnan kiadott szerzemény, holott mi lehet jobban örültünk volna egy alaposan felrázó pop-rocknak, mint amilyenre szintén volt példa az énekesnő karrierjében. De tekintettel léve az új albumra, mely 13 szerzeménnyel kíván levenni a lábunkról, inkább ne szóljuk el magunkat, és várjuk a további meglepetéseket.

Az új P!nk-lemez Beautiful Trauma címmel kerül a boltokba.

„Sosem lehetek ennél izgatottabb, mint most. Az új kislemezdalom, a What About Us ma [augusztus 10-én, szerk.] jelenik meg, míg a stúdióalbumom október 13-án. Őrülten és megérdemelten büszke vagyok erre a lemezre. Eltelt egy kis idő, és én hálás vagyok minden egyes évért, amelyet együtt megéltünk. Nézzünk hát elébe egy új fejezetnek, veletek.” – fogalmazott az énekesnő.

P!nket élőben legutóbb augusztus 9-én, a Sziget Fesztivál első napján láthattuk. Az új dala mellett, neked hogy tetszett a fellépése?