Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Kristof Willerton csak egy közönséges hallgatója a híres brit Oxford Egyetemnek. Biokémiát tanul, amelynek nem sok köze van a tornához, viszont ez nem akadályozta meg a fiút abban, hogy a gyerekkori szenvedélyének is hódoljon.

Ez a tornász a fizika törvényeivel játszik! Érdemes lesz megnézni, mit művel!

Az akrobatika az a torna-ág, amelyben a szaladással egybekötött figurák játsszák a főszerepet. Ehhez Kristofnak óriási tehetsége van, amelyről az alábbi videóban te magad is meggyőződhetsz. A fiatalember hajmeresztő mutatványokkal és több mint nehéz ugrásokkal tarkítja az amúgy is látványos műsort, mindezt a legnagyobb természetességgel. A produkcióját egy jól kigondolt koreográfia köré építette fel, hogy még nagyobb elismerést arasson. Minden egyes akrobatika végén pontosan ott landol, ahol kell, egyetlen hibát sem vétve a mozdulatokban.

Kristof madárként suhan át a talajon. Az ugrásaitól valóssággal elakadt a lélegzetünk, és a gyorsütemű folytonosság, amivel összeköti a lépéseit, már nekünk volt fullasztó! A fiú azonban meg se rezzen, és mintha sosem akarna megállni!

Nem kétség, hogy a műsorszámai mögött hosszú és kitartó munka áll. De bátorság és hozzáértés nélkül ez mit sem ér, főként ha zsigeri tehetség és határtalan szenvedély is társul hozzá.

Kristof már 10 éves kora óta profi tornász, és négyszeres bajnok a hazájában.