Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Azokat a műsorszámokat, melyekben a humor egyenlő mértékben párosul a tehetséggel, valósággal zabálja a közönség! Ezért is jó ötlet ezeket egy tehetségkutató színpadára vinni, mert így az egész világ mosolyoghat rajtuk.

Három gyerkőc lép a színpadra, a 3 éves azonnal kiüti a cukiságmérőt

Az alábbi videóban három kisgyerek a főszereplő. A produkciójukat az Egyesült Államok legmenőbb televíziós műsorában mutatták be, mexikói népviseletet öltve. A kicsik heves érdeklődést mutatnak a hagyományok és a kultúra iránt, ezért is tagjai a Ballet Folklorico Mestizo tánccsoportnak. Ezt a lelkesedést próbálják kifejezni a produkcióban, ami téged is levesz majd a lábadról.

A trió legkisebb tagja, Mateo mindössze 3 éves, de máris hatalmas karizmával áldotta meg őt a sors. Ahogy kiállt a színpadra, az összes szempárt magára vonzotta! Nem szerepelt jobban a társainál, de a cukiságának egyszerűen képtelenség volt ellenállni. A fiúk mariachi ruhában mutatkoztak be, és egy tradicionális táncot adtak elő. Míg a nagyobbak egy-egy hosszú pengéjű tőrt tartottak a kezükbe, addig a pöttöm Mateonak csak két bicskaméretű vágóeszköz jutott.

Lenyűgöző, ahogy a gyerekek a késekkel bántak! A közönség kedvence mégis csak a kis 3 éves fiú maradt, akinek a mozdulataitól te is elolvadsz. Nem csoda, hogy a zsűri egyhangúan továbbjuttatta a csapatot. A helyükben mi is kiváncsiak lennénk a következő műsorszámukra!