Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Videóklp kíséretében érkezik Ne Yo legújabb felvétele, az Another Love Song. A vizuális anyag hűen tükrözi a dal üzenetét, egy kis éttermi koreográfiával és lüktető ritmusokkal megfűszerezve.

 Videóklip: Ne-Yo - Another Love Song

A történetet az énekes viccesre fogta: a lány, akit randizni hívott, inkább törődött a szelfikkel és a menüről készített tökéletes fotóval, mint a partnerével. A humor mögött azonban a valóság lapul. A jelenet ugyanis nem más, mint a 21. századi randevúk pontos mása. Szerencsére a lány viselkedése nem vette el Ne-Yo kedvét a táncolástól, aki zavartalanul mozog az asztalok között, csinos hölgyek társaságában.

Az Another Love Song az énekes legfrissebb nagylemezét népszerűsíti, mely Good Man címmel idén szeptemberben kerül a boltokba. Ami a címválasztást illeti, Ne Yo a következőképpen magyarázza: „azért neveztem így, mert minden nő ezt akarja, és mert minden férfi ezt akarja elérni. Senki sem születik jó embernek. Át kell menned bizonyos dolgokon, meg kell történnie bizonyos eseményeknek ahhoz, hogy valakiből végül jó ember váljon.” – fogalmazott az énekes.

Neked hogy tetszik az új klip?