Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Miután sikeres karriert futott be az országhatárokon túl is, a Mandinga ütős koprodukcióval tér vissza. A közös munkát a salsa Pavarottija vagy a Puerto Ricoi legenda, Tito Nieves kezdeményezte, aki Sia egyik legmenőbb slágerét színezte újra.

Fantasztikus spanyol változat készült Sia daláról, amolyan Mandinga-Tito Nieves stílusban! Ezt imádni fogod!

A Cheap Thrillsből így lett Una Noche Más – egy szuper produkció, mely a salsa csábító ritmusain újabb hódító útra indul. Az új verzió Omar Secada, Alexander Himely Benavides és Jay Lugo produceri munkája nyomán született.

„Ez a kollaboráció igazi öröm volt számomra, ugyanakkor nagy kihívás is. Ez az első alkalom, amikor ilyen stílusú zenét adok elő. Általában a színtiszta salsa az, amit énekelek.” – számolt be Tito Nieves.

Szavait a Mandinga tagja, Alexander Himely Benavides egészítette ki: „ez a zenestílus a hazámból származik. Kötelességemnek érzem hirdetni és jobbá tenni azt. Omarral karöltve, a modern salsa úttörőjének tartom magam. És a szép mindebben az volt, hogy Bárbara tökéletesen otthon érezte magát a projektben. Valójában ő az, aki kihozta belőlünk a maximumot.” – fogalmazott a zenész.

Bárbara, a Mandinga vokalistája is beszámolt az élményeiről: „apám kubai, így a salsán nőttem fel. Ezt a műfajt örökre a szívembe zártam, mint valami különlegeset. Az egzotikus ritmusok boldogságot hoznak azoknak, akik átérzik azokat. Hogy ne népszerűsíteném az ilyesmit?” – vallotta az énekesnő.

Az Una Noche Más a producer, Jay Lugo következő nagylemezére kerül fel, és már felkarolták a floridai és Puerto Rico-i rádiók! Csak idő kérdése, és nálunk is befut majd. Sia, aki most egyébként első saját karácsonyi lemezén dolgozik, büszke lehet erre az átdolgozásra!