Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Akár a 18-as karikát is kitehették volna Kendrick Lamar és Rihanna közös videóklipjére, mely órákkal ezelőtt debütált a rapper YouTube-csatornáján. A vizuális anyagban ugyanis ismét felforr a hangulat, bőrszettekben riszáló lányok veszik körül az énekest, aki valamiért nagyon rákattant mostanában a felnőttes tartalomra.

Videóklip: Kendrick Lamar feat. Rihanna - Loyalty

A Loyalty című felvétel Kendrick Lamar legújabb nagylemezéről származik, mely DAMN címmel idén áprilisban került a boltokba. A korongról korábban már megjelentek az Element, DNA és a Humble című dalok, ugyancsak egy-egy forradalmias videó kíséretében. Az album meglepően jól boldogult a toplistákban: az első helyen debütált a Billboard 200-ban, és májusban platinával is kitüntették.

A Loyalty videóklipjében Rihanna és Kendrick egymáson tesztelgetik a hűség fogalmát, és olyan torokszorító jelenetekkel feszegetik az egymásba vetett bizalmukat, mint például egy felhőkarcolóról való kihajlás vagy a szembekötés. Az izgalmak sorozata ezzel még nem ér véget: driftezés közben a két énekes balesetet szenved, míg a dal lágy balladába megy át a klip végén.

Egész jó kis befejezés, nem igaz?