Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Resurrection címmel, 2014-ben jelent meg Anastacia legutóbbi stúdióalbuma. Az egészségügyi problémákkal küzdő aranytorkú énekesnő akkor is egy hosszabb szünet után, 2008 óta dobta piacra a nagylemezt, mely azonnal bekerült a legjobb 10 brit album közé. A Stupid Little Things vezérdal pedig sokak kedvence lett az Egyesült Királyságban.

Ütős felvétellel tér vissza Anastacia! Hallgasd meg a vadiúj Caught In The Middle-t!

Anastacia idén újabb lemezpremierre készül. Evolution címmel, szeptember 15-én látja meg a napvilágot az énekesnő hetedik stúdióalbuma, amelynek első előfutára máris elérhető a Spotify-on. Ez a Caught In The Middle, amelyben az electro-pop dallamok tökéletesen párosulnak az énekesnő karakteres hangjával. A dal producere Anders Bagge, aki egyébként Céline Dionnal és Madonnával is rendszeresen együtt dolgozik. A felvétel maga a jókedv: ritmusos, fülbemászó és gyorsan beférkőzik a talpad alá, szóval ideje felpattanni, és egy jót szórakozni!

Ami a dalszöveget illeti, a Caught In The Middle története egy párkapcsolatról szól, amikor megrekedsz valahol a szív és az agy „parancsai” között, viszont tudod, hogy változtatnod kell. Ez egy motiváló dal nem csak nőknek, hanem mindazoknak, akik egy bonyolult kapcsolat hálójába gabalyodtak.