Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hatalmas koncert keretében, 7 címmel, 2017. július 28-án jelent meg Molnár Ferenc „Caramel” legújabb stúdiólemeze a Budapest Parkban. Ennek margójára, ugyanazon a napon indult útjára a magyarországi énekes vadonatúj felvétele, a Használd a szívedet.

Megérkezett Caramel új dala. Hallgasd meg a 'Használd a szívedet' című dalt

„Ezt a dalt 2 éve írtam, és most éreztem készen arra hogy megmutassam nektek. 10 egymástól teljesen különböző dalt hallhattok a legújabb lemezemen. Ilyen az egyik. Ez a Használd a szívedet.” – üzente rajongóinak Caramel az országos dalpremiert követően.

Molnár Ferenc intenzív munka eredményeként könyvelheti el a 7-est, és csak áradozni tud ezzel kapcsolatban: az album címe a menedzsere javaslatára született, a kissé „megcsúszott” írásmód pedig Bogdán Balázs, rendező érdeme.

„Azt a hatást szerettük volna vele visszaadni, amikor a TV-képernyőn egy pillanatra összerándul a kép valamilyen jelhiba miatt. (…) Picit megmutatkozik benne a sci-fi-őrületem és az elektronika iránti érdeklődésem. Magát a borítót pedig Tarján Zsófi, a Honeybeast énekesnője készítette, úgyhogy ez is egy izgalmas együttműködés volt.” – mesélte Caramel az Origo.hu-nak.

Ami az új lemez zenei kínálatát illeti, felismerhetők benne a klasszikus, szimfonikus zene, a rock, a blues és a soul stílusjegyei, egy kis közönségorientált, de mégis személyes érzésvilággal fűszerezve.

„Ezt a bizonyos egyensúlyt próbáltam megtalálni az új lemezen: azt, hogy még önmagam tudjak maradni, időnként kicsit el is tudjak borulni, de azért értse a közönség az üzenetet, tehát legyenek jelen egyetemesebb érzelmek, egyszerűbben követhető gondolatok. A 7-et leginkább a Vízió és a Lélekdonor című lemezeim 2017-es verziójaként, a ’régi carameles világ’ aktualizált változataként tudnám kategorizálni.” – jellemezte legfrissebb munkáját az énekes, akit a következő hónapokban főként a színpadon láthatunk majd.

Neked hogy tetszik a Használd a szívedet?