Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Hosszabb szünet után, Shania Twain idén májusban tért vissza a rivaldafénybe. Akkor a Life’s About To Get Good című dalával robbant be újra a zene mezejére, tele optimizmussal és életkedvvel. Néhány hónappal később pedig hozza legújabb felvételét – ez a Poor Me, mely egy dalszöveges videó kíséretében érkezik.

Hosszabb szünet után megérkezett Shania Twain új dala, a Poor Me

Az új dal felhagy az énekesnőtől már megszokott country stílusjegyekkel, és egy pop-electro befolyású, lágy basszusvonallal tarkított ballada formájában igyekszik megkedveltetni magát a közönséggel.

A kanadai country-legenda idén lemezpremierre készül. Shania Twain legfrissebb diszkográfiai anyaga Now címmel, szeptember 29-én kerül a boltokba. Ami a stílusát illeti, tény, hogy eltérő lesz attól, amit eddig az énekesnőtől kaptunk, és ez nem meglepő, ha Shania Twain magánéleti válságára gondolunk. Mint ismert, az énekesnő házassága zátonyra futott, és ez az élettapasztalat ihlette meg az új nagylemez dalait.

„Átléptem a saját határaimat tudva, hogy megrettent ez a kihívás, és tudva azt is, hogy én magam vagyok a felelős azért, ahogy ez az album sikerül. Imádok kollaborálni, de nem akartam érzelmi, pszichológiai vagy zenei befolyást. Abban a percben ugyanis, amikor behívsz valakit abba a térbe, befolyásolva vagy. Ráadásul nem én lettem volna, nem lettem volna tiszta. Talán ez a legtisztább alkotásom. Voltak boldog pillanataim, de voltak szomorú perceim is. El kellett döntenem, mit tartalmazzon ez a lemez. Azt akartam, hogy az érzelmek sokszínűsége tükröződjön ezen az albumon, ezért ki kellett zárnom azokat a dolgokat, melyek elbillentették volna a mérleget egy adott irányba.” – fogalmazott Shania Twain a lemezgyártásról.