Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A The Joshua Tree című nagylemezének 30. évfordulóját ünnepelve, a U2 nagyszabású világkörüli turnéra indult. A koncertek egyikén az együttes az I Still Haven’t Found What I’m Looking For című dalának különleges feldolgozásával lepte meg a rajongóit.

1987-ben a U2 kiadta ezt a dalt. Akkor még nem tudta, hogy 30 év múlva is ekkora sláger lesz!

A zenekart Jimmy Kimmel is vendégül látta a műsorában, melynek keretében a U2 átszellemülve mesélt arról a lendületről és lelkesedésről, mellyel karrierje ötödik stúdióalbumát készítette. Ezután a rajongók egy szenzációs zenei élményben is részesültek, természetesen az együttes előadásában.

Az I Still Haven’t Found What I’m Looking For már akkor óriási port kavart, amikor 1987-ben megjelent. Bár eltelt azóta három évtized, a dal mit sem veszített népszerűségéből! Ezt a közönség reakciója is alátámasztja. Figyeld csak!

A U2 1976-ban alakult Dublinban. Fennállása során a zenekar a rock műfaj jegyében alkotott maradandót. Dalaikat sokan átdolgozták, több zenei műfaj is merített belőlük ihletet, de még többen vannak azok, akik még ma is imádattal hallgatják a slágereiket.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here