Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Őrült bulit csap legújabb videóklipjében Demi Lovato! A vizuális anyag a Sorry Not Sorry című felvétel mellé készült, a partiról pedig a különleges meghívottak sem hiányozhatnak. A képkockákban ugyanis felismerhetjük Paris Hiltont, Jamie Foxxt és Wiz Khalifát, akik mind remekül szórakoznak a medencében.

Videóklip: Demi Lovato - Sorry Not Sorry

Demi Lovato tudja, hogyan kell elütni az időt a nyári forróságban: egy zúzós házibulival, amire valamennyi haverodat meghívod, kisfilmeket készítesz, áztatod magad a habbal teli kádban és csókversenyt kezdeményezel, egyszóval vadul szórakozol!

A Sorry Not Sorry az első kislemezdal, melyet egy hosszabb szünet után adott ki az énekesnő. Bár idén hallhattunk felőle a Cheat Codes oldalán a No Promises című felvételben, önálló dalok szempontjából viszont már egy ideje vegetál Lovato. Talán ennek az ideiglenes visszavonulásnak a margójára született a Sorry Not Sorry, melyet Demi azoknak dedikál, akik voltak már mélyponton, de sikerült újra a felszínre kerülniük.

„Remélem, ez a dal felállít a székedből és olyan őrült táncra ösztönöz, ahogyan még sosem mozogtál!” – tette hozzá az énekesnő.

A megjelenését követően, a Sorry Not Sorry az 52. helyre került a Hot 100-ban, az iTunes toplistájában viszont az első helyen áll. Neked hogy tetszik?