Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Újabb flörtölős szerzeménnyel csatlakozik az idei nyár kínálatához Selena Gomez. A népszerű énekesnő ezúttal Gucci Mane-nel dolgozott együtt, hogy megalkossa a Fetish című dalt, mely nagyon ígéretesnek hangzik!

Dalpremier: Selena Gomez feat. Gucci Mane - Fetish

A felvételből egyébként kaptunk már egy rövidke előzetest Gomez előző, Bad Liar című kislemezdalához forgatott klip végén, és már akkor eldöntöttük, ez is egy újabb ütős felvétel lesz az énekesnő repertoárjában.

Egyelőre semmi hír nem röppen Selena Gomez új nagylemeze kapcsán, de annyi viszont biztos, hogy kellemes meglepetés lesz – az eddigi dalokból megítélve legalábbis, illetve hát ott volt az a szünet, melyet az énekesnő a reflektorfénytől távol a feltöltődésre és a pihenésre szánt, és ami abszolút a javára vált!

Mint ismert, Selena Gomez tavaly visszamondta a Revival-turnéjának néhány koncertjét egészségügyi problémákra, szorongásra, depresszióra és pánikrohamokra panaszkodva. Ennek ellenére, az énekesnő legutóbbi stúdiólemezét pozitív visszajelzésekkel bombázták, mint ahogyan a duetteket is, melyekkel jelenleg ott van a toplistákban.

Neked hogy tetszik a Fetish?

Save