Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Alig pár héttel a legfrissebb dalpremierje után, a One Republic máris egy újabb kollaborációról rántja le a leplet. Ez a Rich Love, melyet az együttes a norvég Seeb trióval alkotott, és amely az alábbiakban is meghallgatható.

2017 eddig egy egészen termékeny év volt a One Republic számára. Az együttes áprilisban dobta piacra a No Vacancy című kislemezét, melyet körülbelül egy hónappal ezelőtt a Truth To Power című dal követett. Mint ismert, ezutóbbi a globális felmelegedés elleni kampány főcímdala – az An Inconvenient Sequel című dokumentumfilmé, mely július 28-án debütál a mozikban.

Mindezek mellett a One Republic az Észak-Amerikai turnéját is bonyolítja, Fitz & The Tantrums és James Arthur társaságában.

Igazi örömhír, hogy az együttes továbbra is ily aktív marad, főként hogy a frontember, Ryan Tedder áprilisban bejelentette, a One Republic idéntől visszavesz a tempóból, és csak olyan ritmusban ad ki dalokat, mely „emberileg lehetséges”. Felhagy a kislemezdalok-albumok-turnék fárasztó sorozatával, a hajsza ugyanis a betegség és a szorongás küszöbéig tolta a tagokat.