Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Ha tehetségkutatóról van szó, az évad utolsó epizódját várjuk! Nemcsak amiatt, mert akkor derül ki, ki viszi el a fődíjat, hanem azért is, mert a finálék mindig tartogatnak valami extra-produkciót, amit sosem fogunk elfelejteni. Általában ilyenkor kerül sor arra, hogy a versenyzők világsztárok társaságában énekelhetnek, akik mellett a siker garantált.

A világsztár belekezd egykori slágerébe, de amikor az ifjú hölgy csatlakozik hozzá... kiráz a hideg!

Ez a kínai Idol-ban sem történt másként. A gyönyörűséges Coco Lee-nek megadatott az a kiváltságos lehetőség, hogy a világklasszis dalszerző-énekessel, Lionel Richie-vel énekeljen duettet. A lány már a megjelenésével elkápráztatta a közönséget, de amikor rázendített a dalra, álomszerű élménynek lehettünk fültanúi!

A két előadó az Endless Love című balladát keltette életre, mely 1981-ben aratott elsöprő sikert. Akkor az érdem Diana Ross énekesnőé volt, most pedig Coco Lee és Lionel Richie tette azt feledhetetlenné.

A hangjuk harmonikusan fonódott össze, a dallamok pedig szívet-lelket melengetően töltötték be a teret. Ennél szebb duettet ritkán hallani!

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here