Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az alábbi videóban egy hangszerboltban tartott zenei eseménynek lehetünk szemtanúi, melynek „műsorvezetője” a legendás gitáros, Steve Vai volt. Zenerajongók tucatjai gyűltek össze azzal a reménnyel, hogy talán sikerül megkaparintaniuk egy aláírást a fellépő hírességektől.

Ez a halhatatlan sláger ismerősen csendül fel a zenészek szakértő ujjai alatt! Micsoda előadás!

Vakuk villantak, és a közönség egyre lázasabb hangulatba került, amikor felbukkant két fiatal, aki a megfelelő hangszereket kereste, hogy a legcsodálatosabb zenei darabot játszhassa el az egybegyűltek örömére. Luka Sulic és Stjepan Hauser két jóbarát, akit ugyanaz a szenvedély fűz össze: a cselló, melyet valamennyi fellépésükön mindketten magukkal visznek. Zenekart is alapítottak, a 2CELLOS-t – így már biztosan tudod, kikről beszélünk. A YouTube és általában a világháló tele van a feldolgozásaikkal, őrületesen jól zenélnek, és bátran kijelenthetjük: világrengető slágereket élesztenek újjá a klasszikus műfaj jegyében!

A két fiatal elfoglalta a helyét a „színpadon”, majd megszólaltatta a hangszereit. Röviddel ezután Steve Vai is csatlakozott hozzájuk, a hármójuk produkciója pedig történelmet ír! Az AC/DC Highway To Hell című felvételét alkották újra, tele dinamizmussal és élettel. Ahogy a zenészek a hangszereik által kommunikálnak egymással, ámulatba ejtő!

Ennek a koncertnek minden másodperce ajándék, melyet a közönség táncolással fogadott. Ilyen színvonalas fellépést tényleg csak a legrangosabbaktól kaphatunk!

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here