Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Sok amatőr előadó számára a tehetségkutatók jelentik az igazi ugródeszkát. A saját kis körödben lehetsz sztár, viszont ahhoz, hogy az egész világ megismerjen, kell egy kis műholdas löket – na meg némi útbaigazítás és építő kritika egy szakértő zsűri részéről. Nem beszélve a vastapsról, mellyel a közönség jutalmaz. Ennél felemelőbb visszajelzésre egy művész sem is vágyhat!

A légierő 16 növendéke lépett színpadra. Amit produkáltak, az több mint egy jól sikerült műsor!

Ha már a vastapsnál tartunk, az In The Stairwell nevű acapella együttes efelől semmiképp sem panaszkodhat! A csapatot a Colorado Springs-beli Légierő Akadémia 16 növendéke alkotja, akik a Drag Me Down című dal meglepő átdolgozásával jelentkeztek az amerikai America’s Got Talent tehetségkutatóba. Az előadástól mindenkinek tátva maradt a szája, kivéve Howie Mandelt, aki sehogy sem akaródzott megnyomni a piros gombot. A mentor gesztusát még Simon Cowell sem értette, aki szerint lehetetlen figyelmen kívül hagyni e lelkes fiatalok tehetségét.

A 16 légierős eredetin és kreatívan közelítették meg a dalt, az éneklést pedig dinamikus koreográfiával fűszerezték meg. Thompson Knox, egyike a 16 kadétnak azt nyilatkozta, messzemenően ez volt a legeslegjobb élményük, melyet csapatként eddig átéltek.

Az In The Stairwell 2004-ben alakult. Az együttes kezdetben a bentlakás szobájában gyakorolt, ám szinte azonnal kitiltották őket onnan, de a lépcsőházban azért megengedték nekik a főpróbákat – innen származik a nevük.

Neked hogy tetszik a produkciójuk?