Hallgasd meg Sheryl Crow dalának új átdolgozását! Íme a duetté formált Halfway...

Hallgasd meg Sheryl Crow dalának új átdolgozását! Íme a duetté formált Halfway There!

A Halfway There című dal Sheryl Crow legújabb nagylemezének vezérdalaként jelent meg, valamikor az év elején. Az énekesnő idő közben továbbgondolta ezt szerzeményt, és Gary Clark Juniorral elkészítette annak vadonatúj változatát, melyben a gitár fantasztikus hangja uralkodik.

Hallgasd meg Sheryl Crow dalának új átdolgozását! Íme a duetté formált Halfway There!

Sheryl Crow 2017 áprilisában dobta piacra karrierjének 10. stúdióalbumát, mely jelenleg a 3. helyen áll a Billboard US Top Rock Albums listájában. A Be Myself-nek keresztelt diszkográfiai anyag 4 éves szünet után érkezett, és az énekesnő ’90-es évekbeli pop-rock stílusára emlékeztet.

„Vissza akartam térni erre a hangzásra. Remekül szórakoztam, és szerencsére minden természetesen zajlott, semmilyen erőfeszítés nélkül.” – nyilatkozta akkor Sheryl Crow a Rolling Stone magazinnak.

A Halfway There jelent meg elsőként az új korongról, méghozzá egy animációs videóklip kíséretében, melyben a világ nagy politikusai kézenfogva szerepelnek. A dal új verziójának tiszteletére az énekesnő nemrégiben a klipet is újraforgatta, ezt az alábbiakban tekintheted meg. Az új Halfway There egy kis blues hangulattal gazdagodik, Gary Clark Juniornak köszönhetően.

Ha érdekelnek további cikkeink, iratkozz fel hírlevelünkre! Fent vagyunk a Google Plus-on is, csatlakozz hozzánk.Nincs hozzászólás

Írj választ