Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Amikor 1951 júniusában a világra jött, senki sem hitte volna, hogy Gaynor Hopkins a világ egyik legjobb női hangjává növi ki magát. Rajongótábora a világ minden tájára kiterjed, és nincs olyan dala, melyet ne dúdolna még ma is szívesen az emberiség. Ő az, akit mindenki Bonnie Tylerként ismer, és akit egyedi, rekedtes hangja tett népszerűvé.

Minden idők egyik legnagyobb slágere marad. Te még emlékszel Bonnie Tyler dalára?

It’s A Heartache vagy a Total Eclipse Of The Heart csak kettő a remekművei közül – mindkét szerzemény világklasszis lett. De ott van a Holding Up For A Hero című dala is, mely legalább annyira szép, mint az előző kettő, és amelynek videóklipje örökre meghódítja a szíved.

A Holding Up For A Hero Jim Steinman és Dean Pitchford alkotása, mely az 1984-ben megjelent Footloose című film betétdalaként szolgált. Két évvel később a dal felkerült a Secret Dreams And Forbidden Fire című nagylemezre, és nemzetközi sikerre tett szert.

A klipben Bonnie Tyler minden nő álmát fogalmazza meg: egy olyan férfi társaságában lenni, aki erős és igazi hős. A végtelenségig hallgatnánk ezt a dalt, anélkül hogy megunnánk!