Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az felbomlott Oasis együttes egykori szólistája, Liam Gallagher lassan, de biztosan halad debütáló szólólemezének a premierje felé. A Chinatown egy újabb szerzemény a stúdióalbumról, melyet egy sétafikálós videóklip követ.

Új dallal és videóval tér vissza az egykori Oasis vokalistája. Ez a Chinatown Liam Gallaghertől!

Bár a dal címe egyértelműen egy kínai városra (vagy legalább lakónegyedre) utal, a vizuális anyag mégis London utcáit veszi célba, Liam ugyanis az angol fővárosban promenádozik, napnyugtakor. A sikátorok és a falfirkákkal beborított hidak, a Westminster palota, a Big Ben és a Millenium Wheel mind aranyban pompázik a lemenő nap romantikus hangulatot árasztó sugaraitól. A képsorok az énekes belső érzésvilágát hivatottak tükrözni, egy csodálatos akusztikus balladával a háttérben. A videóklipet Charlie Lightening rendezte, a dal pedig az Oasis Champagne Supernova időszakát idézi.

Liam Gallagher szólólemeze októberben látja meg a napvilágot, és 4 Greg Kurstin által szerzett felvételt tartalmaz majd. A dallista további elemeiről Dan Grech-Marguerat gondoskodik. Az énekes furcsa időpontra tűzte ki a premiert, az As You Were ugyanis egy hónappal testvére, Noel Gallagher lemezpremierje előtt érkezik.

Nem ez lenne egyébként a két testvér felülkerekedésének első mozzanata: az Oasis is az egók harca miatt bomlott fel 2009-ben, mivelhogy a két Gallagher nehezen fér meg egymás mellett. Bár a rajongók azt remélik, a banda újraalakul, erre alig van remény. Liam ugyanis kijelentette, hajlandó ismét az Oasisban énekelni, de Noel Gallagher nélkül.