Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Nemes célt szolgál a One Republic legújabb dalszöveges videója, mely a Truth To Power című szerzeményt kíséri. A dal az An Inconvenient Sequel című dokumentumfilmhez készült, ami a 2007-es forgatás folytatásaként kívánja felhívni a figyelmet a globális felmelegedés katasztrofális következményeire.

Lyric video: One Republic - Truth To Power

„Szünetet akartam tartani, ami a rólam írt dalokat illeti. Így az Anyatermészet szemszövéből kezdtem el nézni a dolgokat, figyelmeztetve azokat, akik cserben hagyták őt.” – fogalmazott Ryan Tedder, aki egyúttal a Truth To Power jelentését is megmagyarázta.

A dalt mindössze egy óra alatt írta meg a One Republic szólistája, a felvételeket pedig a Los Angeles-i United Studiosban ejtették meg.

Az An Inconvenient Sequel dokumentumfilmet Bonni Cohen és John Shenk rendezte, és augusztus 4-én debütál az Államok-beli mozikban. A produkció főpillérei a világ leghíresebb politikusainak a nyilatkozatai lesznek, így megtudhatjuk Al Gore, Barack Obama és Donald J. Trump valódi álláspontját a témáról, melyet bár prioritásként kellene kezelni, mégis a szőnyeg alatt végzi…

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here