Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Nick Jonas legújabb szerzeményének videóklipje, melyet Anne Marie-val és Mike Posner-rel forgatott. A fekete-fehér vizuális anyag helyszíne mindössze egy szoba, melyben a három énekes önfeledten szórakozik, énekel és kiéli romboló vágyait.

Videóklip: Nick Jonas feat. Anne Marie & Mike Posner - Remember I Told You

Nick Jonas a tavalyi turnéja alatt írta a Remember I Told You című dalát, melynek szerzésében Mike Posner is besegített. Az énekes ugyanis vendégelőadóként lépett fel Jonas koncertjein.

„Az új dalom a múlt évben született, amikor turnéztam. Ez a kedvenc időszakom a dalszerzésre, hisz folyamatosan új hallgatóság előtt állok, és megihlet az éjszakai élet. Épp egy esős nap volt Maine-ben, így bevonultam a stúdió-buszba, és hozzáláttam ehhez a dalhoz. Már akkor nagyon tetszett, ahogy hangzik! Üzentem Mike-nak, aki a koncertem díszmeghívottja volt, valahogy így: hé, ember, nem jönnél fel a buszra, van itt egy dal, ami talán érdekelne. Mike ekkor átjött, kétszer meghallgatta, és máris ötletekkel bombázott: imádom, máris van pár jó dalszöveg-tippem! Beugrott hát ő is munkába, és közel öt óra múlva már fel is énekeltem az általa összerakott verssorokat.” – áradozott Nick Jonas a Mike Posner-rel való közös dalszerzésről.

Neked hogy tetszik a Remember I Told You?