Ez a dal a szerelem himnusza, már a ’80-as évektől dobogtatja a szívünket
Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre!

Megszámlálni sem tudjuk, hány olyan együttes alakult a ’80-’90-es években, mely feledhetetlen slágerekkel ajándékozott meg bennünket. Tény, hogy zeneileg azok az évek voltak a legtermékenyebbek, és a mennyiség mellett a minőség is alapfeltétel volt a komponálásban. A vad ritmusokat komoly táncmozdulatok egészítették ki, melyek többféle érzelmet közvetítettek, nagyrészt a szerelmet.

Ez a dal a szerelem himnusza, már a ’80-as évektől dobogtatja a szívünket

A Boyz II Men Philadelphiában alakult, és az R&B jegyében alkotott feledhetetlent. Érzelmekkel teli balladái bejárták a világot, és még ma is helytállnak a szerelmes dalok kategóriájában. Az End Of The Road vagy az On Bended Knee című daluk egy életre bevéste magát a szívünkbe, a Mariah Carey-jal énekelt duett pedig az egyik legértékesebb gyöngyszeme a világzenei palettának.

A Boyz II Men talán legsikeresebb szerzeménye az I’ll Make Love To You, melynek klipjében természetesen az együttes tagjai kapták a főszerepet. A hangjuk gyönyörűen cseng egybe, és a legszebb érzéseket táplálják a szívünkbe.

Aki legalább egyszer átélte már az életben a szerelem felemelő érzését, annak ez a dal igazi hitvallás!