Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett Ellie Goulding várva-várt új videóklipje, a Something In The Way You Move! A vizuális anyag az angol énekesnő 2017-es tavaszi cipő-kollekcióját hívatott népszerűsíteni, melyet kizárólag a Deichmann forgalmaz. A június 21-én debütált klip Emil Nava rendezésében készült, és máris hatalmas népszerűségnek örvend!

Videóklip: Ellie Goulding - Something In The Way You Move

A Something In The Way You Move Ellie Goulding 2015-ben kiadott nagylemezéről, a Delirium-ról származik. Önálló dalként 2016 januárjában jelent meg, és a 43. helyet szerezte meg a Billboard Hot 100-as listájában.

Az énekesnő napjaink egyik legsikeresebb szólóelőadója-dalszerzője. Azon kevesek közé tartozik, akik saját maguk írják a dalaikat, miközben tökéletesen tudnak hangszeren játszani – Ellie esetében gitározni, dobolni és zongorázni. Igazán népszerűvé akkor vált, amikor kiadta A szürke ötven árnyalata című film betétdalát. Most pedig szemrevaló cipő-kollekcióval kápráztatja el a közönségét. A Star Collection 2017 márciusában debütált a Deichmann üzleteiben, és a legszebb darabjai az alábbi klipben is megcsillannak.

„Számomra a cipő azt a lelkiállapotot fejezi ki, amelyben éppen vagy. Saját kollekciómmal az ízlésemet, stílusomat is megmutathatom. Találsz közöttük valamennyi alkalomhoz illőt – tényleg nem tudom eldönteni, hogy viseljek-e magassarkút, vagy húzzak inkább laposat. Folyton váltogatom őket!” – nyilatkozta Ellie Goulding.