Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Legújabb videóklipjével Shawn Mendes összetörte a rajongói szívét. Az énekes ugyanis Ellie Bamber színésznővel randizza körbe a világot a There’s Nothing Holdin Me Back vizuális anyagában.

Videóklip: Shawn Mendes - There’s Nothing Holdin Me Back

Közel nyolc hónapos szünet után ez az első felvétel, melyet a kanadai énekes piacra dobott. Ennek oka, hogy eddig Mendes az Illuminate című lemezének népszerűsítő turnéját járta, a most megjelent There’s Nothing Holdin Me Back pedig minden bizonnyal már az új diszkográfiai anyagot konferálja fel. Bár szuper-elfoglalt volt az utóbbi időben, az ifjú énekes megígérte a rajongóinak, hogy míg távol lesz, új dalokon fog dolgozni.

„Úgy igyekszünk betáblázni a napjainkat, hogy maradjon idő a zenegyártásra is. Sokat fogok alkotni és rögzíteni az úton. Biztos akarok lenni abban, hogy rengeteg idő áll a rendelkezésemre a következő albumom elkészítéséhez.”

A 18 éves énekes ezelőtt 2 évvel robbant be a zene világába, azóta pedig slágert slágerre halmozott. Első sikere a Stitches volt, majd ezt követte az I Know What You Did Last Summer című duett Camila Cabello-val. Aztán érkezett a Treat You Better, mely a 6. helyet szerezte meg a Hot 100-ban.

Szerinted a There’s Nothing Holdin Me Back hogy boldogul a toplistákban?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here