Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Függetlenül attól, hogy milyen műfajban íródott, a zene mindig ott rejt magában egy kis érzelmet, gyengédséget és varázslatot. 1987-ben André Rieu, híres holland hegedűművész és zeneszerző, megalapította azt a szimfonikus zenekart, mely már 30 éve kelti életre a klasszikus zenében rejlő csodát.

Nincs ember a földön, aki ne ismerné ezt a csodaszép keringőt. Az alábbi verzió viszont egyenesen imádnivaló!

A Johann Strauss néven ismertté vált együttes valamennyi tagjáról sugárzik, hogy imádja a zenét, és bár a darabok zömét milliószor eljátszotta, millióegyedikszer is szívvel-lélekkel kezdi újra, magával ragadva a nagyérdeműt. André Rieu-vel az élen, a Johann Strauss zenekar minden egyes koncertje igazi élmény, amelynek részese lenni valódi megtiszteltetés és kiváltság.

Az alábbiakban az ifjú Johann Strauss egyik ikonikus költeménye éled újjá a zenekar szakértő kezei alatt: ez a Tavaszi hangok, mely a leggyönyörűbb érzésekkel tölti el a hallgatóságot. Még a együttes tagjainak arcáról is sugárzik a boldogság – ennyire imádják azt, amit csinálnak, és ez az érzés hajtja őket előre.

Ezt már olvastad? Soha nem láttad Andrea Bocellit feleségével énekelni. Libabőrös leszel ettől a duettől!

„Remélem, hosszú éveken át állhatok még a színpadon, hogy boldoggá tehessem az embereket a zenémmel.” – fogalmazott André Rieu. Úgy legyen!

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here