Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Tegnap volt a Music FM-en Henderson David legújabb dalának premierje, este pedig megjelent hozzá a videoklip is.

Fotó: Schäfer Dávid

“Ez dal az álmainkról és azok megvalósításához vezető útról szól. Sokszor határozzuk el, hogy most megcsináljuk, belevágunk, véghezvisszük azt amit magunkban érzünk, de van valami, ami ilyenkor akadályozni próbál és ez a valami sokszor MI vagyunk és a saját gondolataink, félelmeink. Ezek a gondolatok olyanok, mint egy tükör útvesztő, ahol füst fedi el a kivezető utat merre is kell mennunk. Erről a küzdelemről szól a Smoke and Mirrors.” – nyilatkozta a Voice-ból megismert Henderson Dávid.

Henderson Dávid 2012-ben a Voice – Magyarország hangjában tűnt fel, ahol Molnár Ferenc ‘Caramel’ vette szárnyai alá. A műsor után két dalt is kiadott, a 1000 Years-t 2013-ban, majd 2014-ben a Felhőtlen című dalt, amelyet Caramel szerzett számára.

Henderson Dávid mára már teljesen saját kezébe vette mind a zene, mind a szövegek megírását, sőt több előadónak is írt. Ennek előfutára, első dala a White Shadows volt, amely bekerült a 2017-es Dal című műsorba és külföldön (Németország, Svájc, Ausztria) is több zenei csatorna kedveli, többek között az MTV és a VIVA is.HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here