Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Royal Edinburgh Military Tattoo a neve annak a híres fesztiválnak, melyet Skócia fővárosában rendeznek meg, és amelyen dobokon, dudán játszó együttesek lépnek fel, lélegzetelállító koreográfiák közepette. Az eseményről nem hiányozhatnak a hagyományos skót ruhák sem, a produkciók pedig a legszínvonalasabb művészeti elvekre alapoznak.

Több tucat zenész foglalja el a helyét az arénában. Ami azután következik, igazi szenzáció!

Az alábbi videó igazi tradicionális kincset örökít meg. A hangszerek virtuózai szórakoztatnak a zenéjükkel, melyet szenzációs mozdulatok tesznek még izgalmasabbá. A helyszín ezúttal is az Edinburgh kastély udvara, évről évre, minden augusztusban.

A férfiak, akik e vizuális produkció főszereplői, imádnak zenélni! Az éneklés és a közönség szórakoztatása az üzemanyag, ami hajtja őket. Rengeteg munkát és időt fektetnek be egy-egy ilyen zenés műsor létrehozásába, nem beszélve a koreográfiáról, ami pontosságot és csapatmunkát igényel. A gyakorlat és a próbák viszont meghozták a várt eredményt: tökéletes összhang és a legnagyobb sikerélmény, amit valaha bárki is elkönyvelhet.

Ezt szavakba önteni nem lehet, ezt látni kell!

MEGOSZTÁS