Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az idők során több olyan előadóval találkozhattunk, aki a hallgatósága kedvéért képes volt megújulni. Közöttük emlegethetjük Shania Twain énekesnőt is, aki lemondott a számára oly kedves country stílusról csak azért, hogy páratlan értékű, szenvedélyesen romantikus, szerelmes dalokat hagyjon az utókornak.

Már akkor óriási siker volt, amikor megjelent. Ezt a dalt még ma is öröm hallgatni!

Shania Twain-t a country zene tette halhatatlanná, azonban a lágyan csengő, érzéki hangja tökéletesen hozzásimul az érzelmekkel túlfűtött balladákhoz is. Annyira szívhezszólóan és kifejezően adja elő ezeket a lírai szerzeményeket, hogy ha behunyod a szemed, te is átélheted az érzést, melyet a dalszöveg közvetít.

A You’re Still The One 1998-ban született, és a kanadai énekesnő harmadik, Come On Over című nagylemezén kapott helyet. A felvételt maga Shania Twain szerezte Mutt Lange közreműködésével. A vizuális anyag, mely a dallamokat kíséri, tele van szerelmes varázslattal, és bár minden fehéren-kéken ragyog, lelki szemeink előtt ott lebeg a rózsaszín köd is.

Shania Twain az egyetlen énekesnő, akinek eddig tripla gyémánt-albumot sikerült begyűjtenie az Egyesült Államokban, ugyanakkor a második legsikeresebb kanadai énekesnő – az első helyet természetesen Céline Dion tartja.

MEGOSZTÁS