Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Általában azért kedvelünk meg egy dalt, mert az megmozgat valamit bennünk. Bár sokszor nem tudjuk megmondani, miért is rajongunk érte, a tudatalattink jobban ismer bennünket, mint mi magunk. Bevalljuk vagy sem, ha egy dal nem pengetné meg a lelkünk érzékeny húrjait, sosem lenne belőle halhatatlan sláger!

Nem számít, melyik generációhoz tartozol. Ez a dal számodra is legjobb gyógyír a világon!

Ennyire feledhetetlen az alábbi The Beatles-szerzemény is, melyet a könnyűzene két nagyágyúja, Alicia Keys és John Legend kelt új életre. A feldolgozás a legendás zenekar megalakulásának 50. évfordulója alkalmából született, egyfajta tisztelgésként a The Beatles nagyszerűsége előtt. Ez a Let It Be – minden idők egyik legcsodálatosabb szerzeménye, amitől most is végigfutkos a hideg a hátadon, bár a ’70-es évektől napjainkig már milliószor hallottad!

A két énekes egymással szemben helyezkedik el, ki-ki elfoglalva a helyét a saját zongorájánál. Amikor belekezdenek a dalolásba, a legcsodásabb zenei élmény válik valóra. Lágyan, érzékien énekelnek, ezzel is emelve a dal fennköltségén. A The Beatles két tagja, Paul McCartney és Ringo Starr elérzékenyülve hallgatta őket a nézőtéren, majd mindketten csatlakoztak a színpadon ülő kollégáikhoz, akárcsak a nézőtér többi tagja.

Fantasztikus koncert lett a Let It Be-ből, megható, ahogy egy dal képes összekapcsolni ezernyi érzést, és megannyi embert…

https://www.youtube.com/watch?v=FwFgvRlSgU4

MEGOSZTÁS