Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Az évek során számos olyan nagyszerű duett született, mely nemcsak attól fantasztikus, hogy a legnevesebb előadók éneklik, hanem a tartalma miatt is, ami azonnal megfog és örökre az emlékezetünkbe vésődik. A világhírű sztárpárok soraiba szigorúan beletartozik Al Bano és Romina Power, akiknek a munkássága generációkat kísér el az életben.

Ez az olasz dal már 33 éve teszi szebbé a világot. Még ma is óriási kedvenc!

Bár valamennyi közös szerzeményük örökzöld sláger, a Ci sará talán az egyik legismertebb mind közül. Az olasz duó 1984-ben, a Sanremo-i Zenefesztiválon adta elő először ezt a gyönyörű felvételt, mely futótűzként terjedt szét a világban, és nemzetközi siker lett. A vizuális anyagot a Champagne 1984 című filmhez forgatták Aldo Grimaldi rendezésében, egy mesebeli környezetben.

Al Bano és Romina Power 1975-től énekelt együtt, és az 1980-as években már a világ minden sarkában ismerték a nevüket. Karrierjük során több olyan felvétellel is megajándékoztak bennünket, melyek még ma is megállják a helyüket. Ilyen például a Felicitá, a Sharazan, a Tu soltanto tu, a Libertá vagy a Sempre sempre. Főként olaszul énekeltek, de írtak jónéhány spanyol és francia dalt is, sokak örömére.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here