Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Megérkezett a brit szintipop duó legújabb kislemezdala, a Beautiful Ones. A szerzemény ütős dalszöveggel és mélyreható üzenettel hívja fel magára a figyelmet, illetve a mondanivalóra, ami a sorok között bújik meg. Erre szolgál a videóklip is, mely a másság, illetve a nemek fluktuációjának az elfogadására bátorít.

A kisfilm férfi főszereplőjét meghurcolják és kiközösítik amiatt, amiért női ruhában tér be a klubba. A történet végén azonban elfogadják őt és a másságát. A szerepet az együttes egyik tagja vállalta magára.

A Hurts teljes mértékben tiszteletben tartja a transz- és homoszexualitást, ugyanakkor felhívja a figyelmet arra, hogy ezzel szemben nekünk is hasonlóképpen kellene eljárnunk. A Beautiful Ones, mondhatni, a transzosok és a melegek himnusza, illetve az első kislemezdal, melyet a fiúk 2015 óta kiadtak. Akkor ugyanis a Surrender című stúdióalbumjukat népszerűsítették, a kampány után pedig csendbe burkolóztak.

Az új dal fülbemászó ritmusokat ötvöz rock és crescendo elemekkel, melyeket a gitárszólók tesznek igazán értékessé. Mindezek felett, a csapat védjegyeként szolgáló euro-szintipop hangzás ezúttal is érintetlen marad. Mit szóltok hozzá?HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here