Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A fináléban az Egyesült Királyság versenyzőjének is marad hely: ő Lucie Jones, aki a Never Give Up On You című dallal készült, hogy meghódítsa Európát.

Eurovízió 2017: Lucie Jones képviseli az Egyesült Királyságot a Dalfesztiválon!

Lucie Jones egy tehetséges énekesnő és színésznő Dél-Walesből, sokrétű tapasztalattal, ami a színpad világát illeti. 2009-ben részt vett az X-Factorban, ahol a döntőig jutott. Ezután csatlakozott a musical színházhoz, ahol ragyogó karriert futott be. Szenzációs szerepeket játszhatott el, miközben a legismertebb zenei darabokat énekelhette a teltházas előadásokon. Ő lehetett Cosette a Nyomorultakban vagy Molly Jensen a Ghost című musicalben. Megkaparintotta már a DIMF legjobb musical-színésznője díjat a Legally Blonde című zenei darabban nyújtott alakításáért. Elle Woods után pedig most Maureen Johnson szerepébe bújhat a RENT! musical 20. évfordulója alkalmából megszervezett turnén. Ami az eurovíziós fellépését illeti, nagyon izgatott és rendkívül hálás, amiért az Egyesült Királyság színeiben ő énekelhet a Dalfesztiválon.

Ami a Never Give Up On You című dalt illeti: „Ez lesz az Egyesült Királyság 60. szereplése az Eurovíziós Dalfesztiválon, és a győztes Emmelie de Forest is résztvett az alkotásában. Nagy rajongója vagyok, és igazi megtiszteltetés, hogy az ő szerzeményét énekelhetem el. Senki sem tudja, számomra mit jelent ez a dal… szeretem benne azt, hogy mindenki a kedvére értelmezheti! Koppenhágába repültünk, hogy rögzítsük az eredeti verziót. Lenyűgöző élmény volt igazán fantasztikus emberekkel dolgozni. Olyan stúdióban rögzítettünk, amelyben néhány kedvenc előadóm is betért.” – áradozott Lucie Jones.