Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Rendkívül megkapó és fülbemászó Lana Del Rey legújabb szerzeménye, melyet The Weeknd-del közösen dobott piacra a legújabb nagylemezéről, melyet szorgosan készítget. Ez a Lust For Life, tele álmodozó dallamokkal, melyekből The Weeknd jellegzetes stílusa csábít vissza Földre.

Dalpremier: Lana del Rey feat. The Weeknd - Lust For Life

Nem ez az első alkalom egyébként, hogy a két énekes együtt dolgozik. The Weeknd korábban is egyesítette a maga zenei világát Lana Del Rey andalgóan varázslatos karakterével, akkor a közös munkából a Beauty Behind The Madness című csoda-darab született. Lana szerint a dal akkor vált igazán tökéletessé, amikor a svéd producer, Max Martin azt javasolta, az énekesnő dalszövegét használják a refrénnél. És bevált a trükk!

Bár Lana megosztott a rajongóival egy részletet a készülőfélben lévő stúdióalbumáról, a Love című lemeznek egyelőre nincs kitűzve a megjelenési időpontja. Lana Del Rey legutóbb adott interjúja szerint, a korongnak lesz egy akusztikus változata is, illetve helyet kap rajta egy Sean Lennon-duett is, a Tomorrow Never Came.

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here