Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

A Don’t Know Much című dalt Berry Mann, Cynthia Weil és Tom Snow szerezte. Az eredeti verzióját maga Berry Mann adta elő még 1980-ban, viszont a változatot, ami kilenc évvel később világhírűvé tette, Linda Ronstadt és Aaron Neville énekelte el.

1980-ban jelent meg, de még ma is imádjuk! Ugye, te is emlékszel a refrénjére?

Az alábbiakban te is felelevenítheted az egyik legsikeresebb szerelmes dal refrénjét a vizuális anyag által, melyben a főszerep az érzelmeknek, a szenvedélynek és a lágy, balzsamos énekhangoknak jutott. A két előadó közti összhang nem is lehetne ennél tökéletesebb, az énekük indaként fonódik egymásba. Nekik sikerült az, ami sokaknak nem megy: dalba és szavakba önteni az érzéseket, melyeket a legőszintébben ki is fejeznek. Ahogy nézzük őket, mi is átélhetjük, érezhetjük a határtalan szeretetet.

A Don’t Know Much 1990-ben Grammy-díjat nyert a legjobb pop dal kategóriában, mindemellett az év dala kategóriára is jelölték. Linda Ronstadt amerikai rock-énekesnő egyébként 11 Grammy boldog tulajdonosa, de Aaron Neville szintén amerikai, R&B énekes sem panaszkodhat: négy platinalemez és több number one fűződik a nevéhez!

MEGOSZTÁS


HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Please enter your comment!
Please enter your name here