Ha nem szeretnél lemaradni tartalmainkról, akkor lépj be a Doily.hu exkluzív Facebook csoportjába!

Gyönyörű balladával készülnek a svájciak az idei Eurovíziós Dalfesztiválra. Ők a Timebelle, és az Apollo nevű versenydalukkal lépnek fel Kijevben, a második elődöntőben. A felvétel reményekkel, vágyakkal van teli, és mély, személyes mondanivalót hordoz: kövesd az álmaidat, függetlenül attól, hogy mik azok (tárgyak, emberek, életcélok vagy egy állás).

Eurovízió 2017: Timebelle képviseli Svájcot a Dalfesztiválon!

A trió frontembere a romániai származású Miruna Manescu. Szakképzett énekes- és színésznő, szenvedélye a művészet és a csokoládé. Emanuel Daniel Andriescu a banda zongoristája, de ha kell, akkor szaxofonosa és klarinétosa is. Nemzetközileg elismert zenész, és 10 éve él már Svájcban. Az együttes harmadik tagjaként Samuel Forster mutatkozik be, aki törzsgyökeres svájci, és nem ismer határokat, ami a tehetséget és az energiát illeti.

„Gyerekkorunk óta mindannyian úgy emlékszünk az Eurovízióra, mint az év legfontosabb zenei eseményére. Nagyon kecsegtető volt számunkra még akkor, gyerekként, de most, felnőttként is. Megtiszteltetés számunkra, hogy ekkora színpadon énekelhetünk.” – fogalmaztak a Timebelle tagjai, akik most is saját álmaikat követik: győzelmet aratni a Dalfesztiválon.

Szerinted sikerül nekik?